BEHANDELING

Tijdens de behandeling werk ik vanuit mijn intuïtie met ondersteuning van gronding, energetische stoel, energetische massage en klankschalen.

Als je goed gegrond bent, word je basisvertrouwen versterkt, ben je meer aanwezig en is het makkelijker om in het hier en nu te leven. Je kunt je beter concentreren en bent psychisch stabieler en evenwichtiger. Ook helpt het je bij het afvoeren van spanningen en geeft rust in hoofd en lichaam.

Adem- en lichaamswerk zijn de basis van de behandeling die ik geef en begeleid, de onderliggende groeiprocessen worden hierdoor ondersteund. In je lichaam liggen al je ervaringen en gevoelens opgeslagen. Door je ademhaling kom je in contact met jezelf. Dit betekent dat je je bewust wordt van jouw lichaam en haar signalen leert voelen en begrijpen. Je krijgt inzicht in welke belemmerende gevoelens of gedachten ten grondslag liggen aan jouw probleem. Door inzicht en bewustwording krijgt je lichaam de energie om op te ruimen en te laten stromen waardoor je weer de verbinding met jezelf gaat ervaren.

Een behandeling bedraagt:

€60,- per behandeling

ACCES BARS

Bars zijn punten op je hoofd die corresponderen met verschillende energiebanen. Als je deze zachtjes aanraakt dan krijg je “ acces tot de Bars” ( toegang tot de banen) en begint de energie direct krachtig te stromen. Je hoofd is leeg, gedachten vallen stil, je lijf begint tintelen en een innerlijke reis begint.....

Acces bars is een mooi hulpmiddel om al het oude waardoor jij je tegen hebt laten houden ‘ weg te halen’ en nieuw te creëren.

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden ontladen, waardoor je moeiteloos en gemakkelijk alles kan loslaten wat jou belemmert om te ontvangen". Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.

Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

De Bars kunnen oa helpen bij:

 • Slaapproblemen
 • Burn out
 • Stress
 • Lichamelijke klachten
 • Piekeren
 • Depressie pijn
 • ADHD
 • Onzekerheid
 • Faalangst
 • Vermoeidheid
 • Migraine

Tijdens de behandeling kan uw kleding gewoon aanblijven en ligt u op een comfortabele behandeltafel onder een deken. De behandeling is geheel pijnloos en voelt als een heerlijke ontspannen massage met geweldig resultaat.

 

 

METAMORFOSE MASSAGE

De behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Energie volgt aandacht, energie volgt afstemming. Door me af te stemmen op de reflexzone van de wervelkolom en daar met liefdevolle accepterende aandacht bij te zijn, nodig ik de levenskracht uit om te doen wat nodig is.

Bij een metamorfosemassage ga ik met mijn vingers langs de benige lijn aan de binnenkant van de voet, van de bovenste hoek van de nagel van de grote teen tot aan de bovenkant van het hielbeen en weer terug ook aan de lijn die over de wreef loopt, wordt aandacht besteed. Op de handen wordt dezelfde behandeling toegepast. De prenatale lijn op het hoofd loopt vanaf het ‘kuiltje’ midden op het hoofd (fontanel) tot aan het ‘kuiltje’ in de nek. Ook wordt aandacht besteed aan de onderhand van de schedel en aan de benige rand achter het oor tot boven de oorschelp.

 

 

INTUITIEVE ENERGETISCHE ONTSPANNINGSMASSAGE

Om lichaam en geest in balans te krijgen en te houden is ontspanning en tijd voor jezelf hebben, heel belangrijk. Het luisteren naar je lichaam en naar jezelf en hier gehoor aan geven, zodat je weer volledig aanwezig en in contact bent met je lichaam en de signalen weer gaat herkennen. Ontspannen, loslaten zodat de energie weer volop kan stromen.

Mijn Shiatsu leraar gaf aan: “follow your hart and let your hands lead”

Bij deze behandeling werk ik dus helemaal intuïtief en kan van tevoren niet aangeven wat ik precies ga doen, dus deze behandeling is overgave en vertrouwen.

 

 

ENERGETISCHE STOEL
URIM-CODE

De URIM-code, is een energetische stoel met een sterk werkende Licht-Matrix.

Deze stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades te reguleren, inzichten te krijgen in vaak oude belastende patronen op fysiek en zielsniveau en je helende vermogen te activeren, In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar. De Licht-matrix van de URIM-Code zorgt ervoor dat de eventuele “zieke” cellen weer gaan communiceren met de gezonde cellen, zo ontvangen zij weer de juiste helende informatie die nodig is voor zelfhelingsproces.

In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getalsymbolieken, onzichtbaar weggewerkt en onder je handen liggen kristallen. Samen vormen de getallensymbolieken en de kristallen de Licht- Matrix, een elektronisch-magnetisch Lichtveld.

Dit veld stemt zich volledig af op het energiebeleid van de persoon die hem gebruikt en daardoor krijg je datgene aan energie, wat je op dat moment nodig hebt en ook aankan.

 

SOUL BODY FUSION

Bij een Soul Body Fusion sessie word je lichaam op cellulair niveau weer op één lijn gezet met het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten.

De veranderingen zijn permanent en oneindig: het zet een interactief proces in werking waarbij de ziel de cellen stimuleert om op steeds hogere frequenties te harmoniseren.

Uitleg over de sessie:

Bij een Soul Body Fusion sessie zit je in een stoel tegenover mij. Een sessie duurt 2x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt hè 2 x 10 minuten ondergedompeld in een geharmoniseerd veld van een hoge frequentie, dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je ziel meer in je lichaam.

Hierdoor kunnen spanningen, emoties en blokkades worden losgelaten en wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam en geest komen meer in balans en kunnen hierdoor weer beter gaan functioneren. Hoe iemand de Soul Body Fusion sessie ervaart verschilt per persoon. Na de sessie voel je je meer in contact met je eigen kracht, opgeladen en innerlijk blij. Angsten en trauma’s kunnen op een gemakkelijke manier worden losgelaten en vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Er worden altijd 3sessies gegeven om de zielsenergie meer te verankeren in het lichaam.

1 week na de eerste behandeling vindt de tweede behandeling plaats en 2 weken na de 2e behandeling vindt de derde behandeling plaats.

Hooggevoeligheid en BewustZijn

Het is belangrijk om goed te aarden,
grenzen te stellen,
je innerlijke kracht te versterken,
en juiste balans te vinden,
tussen
creativiteit en rust.Contact
Kracht van Zacht
Roermondseweg 23a
6061GA Posterholt
Telefoon: 06 51 18 51 32

info@krachtvanzacht.com
www.krachtvanzacht.com


Openingstijden
Woensdag
09:30 - 21:00 uur
Donderdag
09:30 - 21:00 uur
Vrijdag
09:30 - 21:00 uur